کشف ۱۴ کیلوگرم شیشه از ۲ قاچاقچی سابقه دار سناریوی وکیل و پرستار بیمارستان در قتل مرد ثروتمند حریق گسترده دو کارگاه مبل‌سازی در حاشیه شهر مشهد قربانی گرفت (۶ تیر ۱۴۰۳) اعضای بیمار مرگ مغزی ساکن نیشابور به سه بیمار زندگی بخشید واژگونی خودرو در گناباد ۲ کشته بر جای گذاشت (۶ تیر ۱۴۰۳) یک توصیه پزشکی؛ هنگام گزش حیوانات خوددرمانی نکنید رجا درباره توقف چهارساعته قطار تهران-مشهد توضیحاتی داد (۶ تیر ۱۴۰۳) نتایج امتحانات نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ صدور دستور توزیع ۶۵۰ هزار قوطی شیرخشک توسط اداره پایش زنجیره تامین شیرخشک همه چیز درباره تعداد انسان‌هایی که تاکنون روی زمین زندگی کرده‌اند هر ماه یک میلیون تومان علی‌الحساب به بازنشستگان پرداخت می‌شود رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: در حج تمتع امسال، ۲۲ زائر ایرانی در عربستان فوت شدند برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد
سرخط خبرها

سیب پخته، قاتل چاقی است

  • کد خبر: ۸۵۳۷۳
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
سیب پخته، قاتل چاقی است
سیب از میوه‌هایی است که مصرف خام و پخته آن مفید است و ارزش غذایی بالا و فواید درمانی بی‌شماری دارد. اگر در یخچال مقدار زیادی سیب دارید، می‌توانید تعدادی از آن‌ها را بپزید و از طعم خوشمزه و خواص سیب پخته برای سلامتی و زیبایی بهره‌مند شوید.
به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مزایای مصرف «سیب آب پز» حفظ قند خون طبیعی است، به این ترتیب می‌توان از دیابت جلوگیری کرد. بنابراین، افراد مبتلا به دیابت باید سیب آب پز بخورند تا قند خون خود را کنترل کنند.
تحقیقات نشان داده است که سیب آب پز به دفع چربی‌های اضافه از سیستم بدن، هضم غذا و همچنین سیرشدن کمک می‌کند. پکتین موجود در سیب به کاهش جذب چربی از طریق سلول‌ها کمک می‌کند.

خوردن سیب به صورت خام و آب پز بسیار مقوی است، همچنین باعث جلوگیری از تجمع چربی بیش از حد که باعث چاقی می‌شود.

کمک به داشتن قلب سالم: توانایی کنترل بیماری‌های مختلف قلبی مشابه حمله قلبی یا حمله قلبی. با تامین هوا و جریان مناسب خون به قلب، قلب را سالم نگه می‌دارد.

جلوگیری از خستگی مفرط: خوردن سیب پخته به جلوگیری از چربی بیش از حد که باعث چاقی می‌شود و بیماری‌های مرتبط با چاقی کمک می‌کند.

کنترل سطح قند خون: یکی دیگر از مزایای مصرف «سیب آب پز» حفظ قند خون طبیعی است، به این ترتیب می‌توان از دیابت جلوگیری کرد. بنابراین، افراد مبتلا به دیابت باید سیب آب پز بخورند تا قند خون خود را کنترل کنند.

حفظ سطح کلسترول: سیب آب پز برای حفظ سطح کلسترول در بدن ما خوب و موثر است. با این حال، همچنین به جلوگیری از هرگونه بیماری‌های قلبی مانند سکته و سایر عوارض مرتبط با ضربان قلب کمک می‌کند.

به عنوان ملین، به خوبی عمل می‌کند: سیب قرمز روشن برای تسریع هضم در بدن استفاده می‌شود و به جذب مواد مغذی کمک می‌کند و کلسترول بد یا چربی نیست.

درمان یبوست: یک سیب قرمز متوسط را بجوشانید تا رنگ آن تغییر کند، آن را بخورید و آب آن را نیز بنوشید.

منبع: کارگر آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->